Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Otthoni gyógymódok enyhe tüdőgyulladásra
  2023-02-14 14:48:48, kedd
 
  Otthoni gyógymódok enyhe tüdőgyulladásra : C-vitamin, sárgarépalé, bazsalikom

Természetesen mindenki tudja, hogy a tüdőgyulladás egy nagyon komoly betegség és sok esetben még kórházi kezelés is szükséges lehet. Ha valakinek nagyon magas a láza és súlyos tüdőbetegségben szenved, akkor csakis a szakszerű orvosi segítség jöhet szóba, de enyhe tünetek esetén bátran fordulhatunk néhány gyógynövényhez, mert van olyan hatékony, mint egyes antibiotikumok és vírus elleni szerek. Mutatjuk is, melyek ezek az otthoni gyógymódok.

Ha a tüdőnkkel gondok vannak, akkor a fokhagymára bátran számíthatunk. A fokhagyma olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek nagyon eredményesek mind a vírusok, mind pedig a baktériumok elpusztításában és aktívan részt vesznek az immunrendszer megerősítésében.

Meg kell említenünk a Cayenne-bors gyógyító tulajdonságait is. Ez a gyógynövény olyan vegyületeknek a gazdag forrása, amelyek segítenek a tüdőben felhalmozódó nyálka feloldásában és a szervezetből történő kiürítésében.

Hogyan fogyasszuk?
Tegyünk egy pohárba 2 dl vizet, adjunk hozzá citromlevet, sárgarépalevet és egy csipetnyi Cayenne-borsot, majd fogyasszuk el.

Mint ahogyan a sárgarépalé, úgy más zöldségek is segíthetnek a tünetek csökkentésében. Tüdőgyulladás esetén az egyik legfontosabb dolog, hogy minél hamarabb kiürüljenek a szervezetből a felhalmozódott nyálka- és a méreganyagok. Ezt segíthetik a különféle zöldséglevek. Ilyen például a fent említett sárgarépalé, az uborkalé és a petrezselyemlé is.

A bazsalikomra is számíthatunk, amennyiben enyhe tüdőgyulladásban szenvedünk, amelyből nagyon ízletes teát készíthetünk. A pozitív hatásának fokozása érdekében ízesítsük a bazsalikomteánkat egy csipetnyi Cayenne-borssal és egy teáskanál mézzel.

Az oregánóolaj egy természetes antibiotikum és gombaellenes szer. Segít megszabadítani a tüdőt a lerakódott nyálkától. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy az oregánóolaj remek vírusellenes hatásokkal is rendelkezik.

A tüdőgyulladás elleni küzdelemben a C-vitamin is a segítségünkre lehet. Ez a vitamin kiváló antioxidáns hatásokkal bír. A narancs és a citrom is nagy mennyiségben tartalmazza ezt a vitamint. Fogyaszthatjuk a gyümölcsöket önmagukban, de a frissen préselt levüket is nyugodtan megihatjuk, hogy minél hamarabb a gyógyulás útjára lépjünk.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: tüdőgyulladásban, megerősítésében, tüdőbetegségben, elpusztításában, tüdőgyulladásra, fogyaszthatjuk, gyógynövényhez, tulajdonságait, antibiotikumok, megszabadítani, felhalmozódott, csökkentésében, petrezselyemlé, sárgarépalevet, tüdőgyulladás, segítségünkre, immunrendszer, vegyületeknek, hatóanyagokat, természetesen, számíthatunk, kiürítésében, zöldséglevek, antibiotikum, gyümölcsöket, gombaellenes, eredményesek, méreganyagok, fordulhatunk, szervezetből, készíthetünk, felhalmozódó, legfontosabb, feloldásában, vírusellenes, bazsalikomra, nagyon komoly, szakszerű orvosi, otthoni gyógymódok, tüdőnkkel gondok, fokhagymára bátran, fokhagyma olyan, baktériumok elpusztításában, immunrendszer megerősítésében, gyógynövény olyan, gazdag forrása, tüdőben felhalmozódó, szervezetből történő, csipetnyi Cayenne-borsot, tünetek csökkentésében, egyik legfontosabb, felhalmozódott nyálka-,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Radikális szeretet  Próbálj meg ...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Garai Gábor - Takarítás  Csak a fogyatkozás látható  Szép estét  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Régi emberek, akikre máig büsz...  Elköszönt  Soha ne kedvezz...  Akarat  Akarat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Éretlen vers  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hiányzik  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Akarat  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Alvó cicák  Egy hatékony szolga  Egy lelki imádság  Örülök, hogy látlak!  Próbálj meg ...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Albert Einsteinről  Png lepke  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Reménység és erő Krisztustól e...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Boldog születésnapot a ma ünne...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Egy hatékony szolga  Egy bizonyos határt  Szabolcska Mihály – Ákác...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Szép estét kedves látogatóimna...  Kellemes délutánt kívánok  A televizió nem a kultúrát kép...  Akarat  Png csokor  Szívem tiéd  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png rózsa csokor  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Alázat  Erdőn  Paul David Tripp Április 20  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Garai Gábor - Takarítás  Gonosz démon-álarc  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nagyon komoly, szakszerű orvosi, otthoni gyógymódok, tüdőnkkel gondok, fokhagymára bátran, fokhagyma olyan, baktériumok elpusztításában, immunrendszer megerősítésében, gyógynövény olyan, gazdag forrása, tüdőben felhalmozódó, szervezetből történő, csipetnyi Cayenne-borsot, tünetek csökkentésében, egyik legfontosabb, felhalmozódott nyálka-, különféle zöldséglevek, fent említett, pozitív hatásának, csipetnyi Cayenne-borssal, teáskanál mézzel, természetes antibiotikum, lerakódott nyálkától, kutatási eredmények, oregánóolaj remek, tüdőgyulladás elleni, segítségünkre lehet, vitamin kiváló, gyümölcsöket önmagukban, frissen préselt, gyógyulás útjára, tüdőgyulladásban, megerősítésében, tüdőbetegségben, elpusztításában, tüdőgyulladásra, fogyaszthatjuk, gyógynövényhez, tulajdonságait, antibiotikumok, megszabadítani, felhalmozódott, csökkentésében, petrezselyemlé, sárgarépalevet, tüdőgyulladás, segítségünkre, immunrendszer, vegyületeknek, hatóanyagokat, természetesen, számíthatunk, kiürítésében, zöldséglevek, antibiotikum, gyümölcsöket, gombaellenes, eredményesek, méreganyagok, fordulhatunk, szervezetből, készíthetünk, felhalmozódó, legfontosabb, feloldásában, vírusellenes, bazsalikomra, mennyiségben, antioxidáns, sárgarépalé, kiürüljenek, tartalmazza, természetes, fokhagymára, oregánóolaj, küzdelemben, gyógynövény, rendelkezik, baktériumok, segíthetnek, citromlevet, hatásokkal, eredmények, lerakódott, fogyasszuk, amennyiben, említenünk, gyógymódok, segíthetik, önmagukban, megihatjuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4497
  • e Hét: 29388
  • e Hónap: 60874
  • e Év: 265575
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.